top of page
samenwerkende

Optimaliseren en verder groeien

Verder groeien

Om verder te kunnen groeien met jouw bedrijf moet je in staat zijn om snel te kunnen schakelen. Bedrijfsprocessen moeten afgestemd zijn op de huidige markt.

Een doorgedreven optimalisatie van deze bedrijfsprocessen zal er dan ook voor zorgen dat deze efficiënter en effectiever verlopen en dat snel schakelen mogelijk wordt.

Daarnaast is ook digitalisatie en automatisatie van de huidige bedrijfsprocessen noodzakelijk om helemaal future-proof te zijn.

Work smarter not harder

Wist je dat Microsoft een aantal tools heeft waarmee je jouw bedrijfsprocessen kan optimaliseren, automatiseren en digitaliseren?

Met Microsoft 365 (het vroegere Office 365) kan je heel wat administratie gaan digitaliseren, daarnaast heeft Microsoft ook een Power Platform waarmee je processen kan gaan optimaliseren en automatiseren.

De kans is groot dat je heel wat meer uit jouw Microsoft-tools kan halen dan wat je er vandaag al mee doet!

Future-proof in 4 stappen

Analyseer

De eerste stap is het analyseren van de huidige bedrijfsprocessen.

Waar staat jouw bedrijf vandaag en waar wil je naartoe. Wat wil en kan je optimaliseren, automatiseren en/of digitaliseren.

Ontwikkel

Op basis van de analyse wordt gekeken welke Microsoft-tools er nodig zijn om de optimalisaties, automatisaties en digitalisaties te kunnen doorvoeren.

Test

De eerste testen worden doorgevoerd met een beperkt aantal mensen binnen jouw bedrijf.

Hun feedback is van onschatbare waarde om te gaan finetunen en nadien verder uit te rollen.

Implementeer

Na goedkeuring van de testen worden de 'nieuwe' bedrijfsprocessen uitgerold binnen jouw bedrijf.

Samen met Deki optimaliseren, is:

  • streven naar een vlottere werking;

  • processen beter op elkaar afstemmen;

  • een doorgedreven digitalisatie en automatisatie.

Op basis van een AS IS-analyse breng ik de huidige processen in kaart en  worden de bottlenecks gemarkeerd. Daarna volgt een TO BE-analyse waarin ik beschrijf welke optimalisaties we gaan doorvoeren. Ik waak erover dat de huidige bottlenecks worden weggewerkt en dat er geen nieuwe ontstaan. Uit de TO BE analyse volgen een aantal acties, deze worden opgenomen in het plan van aanpak. Dit plan is onze basis in het verdere verloop van het traject.

Ik hecht veel belang aan het team waarmee ik samenwerk, ik luister naar iedereen met als doel alle neuzen in dezelfde richting te krijgen en zo tot het gewenste resultaat te komen.

Interesse?

Neem gerust contact op of boek meteen jouw gratis intakegesprek.

Jouw bedrijf future-proof

Contact

Boek afspraak

Word net als hen een data-gedreven en future-proof bedrijf

logo_FlorAmor_RGB_edited.png
Logo norm_transparant.png
BIOTALYS_LOGO .jpg
Hallo

Ik ben Kim, oprichter van Deki.

In mijn ideale wereld verloopt alles optimaal en efficiënt, mijn quote: 'Work smarter, not harder'

Ik ben een recht toe recht aan business analist, een doorvrager, ik begrijp graag alles tot in de kern. Ik ben een doener en geloof in de kracht van een groep. Want alleen gaan we snel, maar samen bereiken we meer.

Connecting the dots!

Ik hou er van om zaken met elkaar in verbinding te brengen om zo samen tot nieuwe inzichten te komen.

In mijn opleiding als Bio-ingenieur heb ik mijn skills als problem solver aangescherpt, geleerd om kritisch te zijn en analytisch te denken.

Door mijn ervaring als projectleider en IT-consultant slaag ik erin bedrijfsprocessen in kaart te brengen en te gaan optimaliseren.

Als BI-consultant creëerde ik reeds meerdere Power BI-rapporten zowel financieel als verkoop/aankoop gerelateerd.

Ik kijk er naar uit om met jouw bedrijf te gaan verbinden, jou de nodige tools aan te reiken zodat je vol vertrouwen kan gaan groeien.

IMG_1224.JPEG
bottom of page