top of page

Een bedrijfscultuur waar inzicht gedeeld wordt, resulteert in groei!

Bijgewerkt op: 13 sep. 2023Groei start bij inzicht! Daar geloven wij voor 200% in. Maar nog belangrijker is dat die inzichten ook gedeeld worden binnen jouw bedrijf.Ik zie nog al te vaak bedrijven waar budgetten en doelen bepaald worden door het management en niet gedeeld worden met het midden management en de werkvloer. Een grote fout wat mij betreft. Door dat niet te doen vaar je eigenlijk blind, er kan niet gestuurd en gewerkt worden naar de vooropgestelde doelen omdat ze niet gekend zijn bij jouw medewerkers.


Tijd om daar verandering in te brengen dus! En dat hoeft niet eens zo moeilijk en complex te zijn.Met een aantal Power BI-rapporten spring je al heel ver. Je kan rapporten delen met jouw medewerkers via laptop, tablet en smartphone. Maar je kan ook een aantal cijfers en grafieken publiceren op schermen, in de refter bijvoorbeeld, zo kan iedere medewerker volgen.Ik geloof in een transparante bedrijfscultuur, waar budgetten en doelen openlijk gedeeld worden. Een cultuur waarin iedere medewerker deel uit maakt van het grotere geheel en dat zelf ook kan zien en voelen. Waarin iedere medewerker gemotiveerd is om zijn steentje bij te dragen.Geef jouw mensen de tools in handen zodat ze zien waarmee ze bezig zijn en waarvoor ze elke dag aan het werk zijn.


"Want jouw medewerkers zijn veel waard, maar een gemotiveerde medewerker is nog veel meer waard!"Ook benieuwd wat de kracht van Power BI voor jouw bedrijf kan betekenen?

Bekijk alvast deze 3 GRATIS webinars!

Of neem meteen geheel vrijblijvend contact op! Ik geef jou graag meer uitleg in een eerste kennismakingsgesprek.


31 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page