top of page

Deki... What's in a name...

Deki is Japans voor intelligent, en dat is niet toevallig!


Wij zijn een kleinschalig, hands-on IT bedrijf in Oost-Vlaanderen dat gespecialiseerd is in business intelligence (BI). We werken met Power BI en bij uitbreiding het volledige Microsoft Power Platform, waarvoor we ook gecertificeerd zijn.

Deki streeft naar intelligente oplossingen die makkelijk inzetbaar zijn!

We staan ervoor gekend ons heel goed te kunnen onderdompelen in de business van onze klant. Een grote troef zo blijkt, zo zijn we in staat onze klant beter te begrijpen. Daarnaast zijn we ook kraks in het vertalen van business vraagstukken naar IT oplossingen. Deze beide troeven samen, resulteren in kwalitatieve, intelligente oplossingen.


Waarvoor kan je bij Deki terecht?


🔍Inzicht in jouw bedrijfsdata🔍

Bij Deki vinden we dat elke ondernemer recht heeft op inzicht in de cijfers van zijn onderneming, elke dag, op elk moment, waar je ook bent.


Wij verzamelen alle beschikbare data binnen jouw onderneming en gaan hiermee aan de slag om zo jouw verhaal te vertellen.

We leveren inzichtelijke Power BI-rapporten op maat van jouw bedrijf of vertrekken van krachtige templates waarmee je in no-time de kracht van Power BI kan ervaren.


 

Zo hebben we voor een Bio-tech bedrijf in Gent de beschikbare data in hun ERP systeem vertaald naar Power BI-dashboards die met de verschillende collega's binnen het bedrijf gedeeld worden. De Power BI-dashboards worden elke nacht automatisch vernieuwd en voorzien van de laatste nieuwe data. Gedaan met de tijdrovende draaitabellen in Excel!

 
Deki vertelt jouw verhaal met jouw data.

🚀Optimalisatie van jouw bedrijfsprocessen🚀

Efficiënte en effectieve bedrijfsprocessen zijn belangrijk. Nochtans ondervinden wij dat er nog heel veel manuele en repetitieve taken worden uitgevoerd bij heel wat ondernemingen, taken die vaak kunnen gedigitaliseerd en geautomatiseerd worden!

Wij laten ons onderdompelen in jouw business en bekijken waar we kunnen automatiseren, digitaliseren en optimaliseren. Hiervoor gebruiken we de Microsoft Power Platform tools die naadloos samenwerken met Microsoft 365.


 

De incidentmeldingen in een Oost-Vlaams tuinbouw bedrijf verlopen volledig digitaal en geautomatiseerd. Zo worden incidenten/ongevallen gemeld via een digitaal formulier, van hieruit gaan we naar een volledig geautomatiseerde lijst waar de HR afdeling verdere info kan aanvullen of terug vinden, mails worden automatisch uitgezonden bij wijzigingen en tot slot wordt al deze data inzichtelijk gerapporteerd zodat de preventieadviseur inzicht heeft in het soort incidenten en ongevallen en preventieve maatregelen kan uitwerken. Dit met als doel het aantal incidenten en ongevallen op de werkvloer te doen dalen.

 
Deki - connecting the dots

Waarom kiezen voor Deki en niet gewoon zelf een medewerker aanwerven?


Simpel, omdat het heel moeilijk is om alle kennis en kunde die nodig is, te vinden in 1 persoon.


Je hebt eigenlijk een mix van 3 profielen nodig:

  1.  data-architect (technisch profiel), 

  1.  data-analist (functioneel/technisch profiel), 

  1.  business-analist (functioneel profiel)


Want een data-analist/-architect is niet per se iemand met business-kennis, niet per se iemand die de business-noden kan vertalen naar IT-oplossingen. En iemand die de noden van de business begrijpt, is niet per se iemand die datastromen kan opstellen of die technisch voldoende onderlegd is om alle data te verbinden.


Die mix aan profielen vind je wel bij Deki! Ons multidisciplinair team staat klaar om jouw verhaal te vertellen


Enkele van onze voordelen op een rij:

  • Ons team is samengesteld uit verschillende profielen, niet alles in 1 persoon, maar elk zijn expertise.

  • Onze ervaring gaat verder dan alleen jouw business, zo vermijden we tunnelvisies.

  • We hebben een brede ervaring binnen het Microsoft Power Platform en de Microsoft 365-apps, daardoor kunnen we beter inschatten welke tools het best kunnen gebruikt worden binnen jouw organisatie.

  • Onze doorlooptijd is korter doordat we reeds heel wat kennis en kunde hebben opgebouwd.

  • Onze consultants zijn flexibel inzetbaar, op die manier betaal je dus enkel voor de geleverde prestaties en betaal je geen doorlopende loonkost.Loont het de moeite om voor Deki te kiezen?


Het antwoord op deze vraag... dat laten we aan onze klanten over 😉

 
Start vandaag nog met een eenvoudige, overzichtelijke rapportering en
digitalisatie van jouw bedrijfsprocessen!
Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.
Of stuur gewoon een mailtje naar connect@deki.be 📧.
 


27 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page